Izrada WEB stranica (HTML + CSS + JS + BOOTSTRAP)

Izrada jednostavnih statičkih Web sajtova korišćenjem HTML + CSS + JS + BOOTSTRAP tehnologija. Responsive dizajn sajtova omogućava njihov kvalitetan prikaz na svim uređajima ( računaru, tabletu i telefonu ). Statički sajtovi su pogodni za prezentacije koje nisu obimne, a takođe i za web sajtove koji nemaju potrebu za stalnim ažuriranjem sadržaja. Ukoliko vam je potreban prezentacioni sajt za vašu firmu ili posao kojim se bavite, najbolje rešenje je web sajt sa nekoliko HTML stranica na kojima ćete se prezentovati.

Izrada sajta u WordPress-u

WordPress je jedna od najpopularnijih CMS platformi na svetu za izradu web sajtova, blogova, web prodavnica… Prednosti izrade sajtova u wordpress-u su: brza izrada i jednostavno održavanje sajta preko admin panela od strane korisnika. 30% WEB-a je kodirano u wordpress-u.

Seo optimizacija

SEO (Search Engine Optimization) je proces kodiranja, programiranja i skriptovanja vašeg sajta u cilju boljeg rangiranja na pretraživačima. SEO ima zadatak da se kroz niz akcija obezbedi da sajt lakše dospe do Google i drugih pretraživača za ključne reči koje su definisane a koje su u vezi sa sadržajem koji sajt nudi.

Kompatibilnost sa svim Web pregledačima

Jedna od veoma bitnih stvari je i kompatibilnost sa svim internet pregledačima (browser). Svi naši sajtovi su kompatibilni sa pregledačima: Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Opera…

Responzivni dizajn

Responzivan web dizajn je dizajn internet stranice koja se prilagođava uređaju na kojem pregledavate stranice tj. veličini ekrana zavisno od uređaja (desktop, laptop, tablet, mobilni telefon, smart TV).

Izrada Web prodavnica

Ukoliko vam je potreban sajt za prodaju preko web-a najbolje rešenje za vas bi bila izrada web prodavnice sa WordPress-om i woocommerce platformom za prodaju.